Kirándulás a Szabadság-sziget körül


Az 1 órás túra alatt a Duna Dráva Nemzeti Park vízi tanösvénye mentén behajózunk a Szabadság-sziget 2013-ban megnyitott mellékágába, majd megkerülve azt, a Csele patak torkolatának érintésével visszahajózunk a mohácsi kikötőbe. Rövid, de tartalmas kikapcsolódás gyönyörű természeti környezetben.
Felnőtt jegy: 2900 Ft
Gyerek jegy: 2400 Ft

Jégmadár túra


A 2 órás túra során egy Mohács alatti mellékágba hajózunk, ahol a sok-sok vízi madár mellett (kócsag, szürke gém, barna kánya) káprázatosan színpompás jégmadarakat is láthatunk. Sokszor látni őket éppen táplálék szerzés közben, amikor villámgyorsan lecsapnak az óvatlan kishalra. Ha szerencsénk van a ritka fekete gólyákat vagy a kétméteres szárnyfesztávolságú rétisasokat is láthatjuk. 
Felnőtt jegy: 3900 Ft
Gyerek jegy: 2900 Ft

Aranymosás


A múlt század elejéig több család élt Mohács térségében aranymosásból. A 3 órás hajókirándulásunk során kikötünk egy varázslatos homokszigeten, ahol utasaink kipróbálhatják, hogyan is dolgoztak a dunai aranymosók évszázadokon keresztül. A Dunából mosott felbecsülhetetlen értékű aranyat haza is vihetik.
Felnőtt jegy: 4900 Ft
Gyerek jegy: 3900 Ft

Hajónk kibérelhető osztálykirándulásokra, esküvőkre, csapatépítő programokra, romantikus hajókázásra vagy bármilyen egyéb rendezvényekre egyedi igények szerint. A meghirdetett kirándulásaink minden nap előzetes bejelentkezés alapján indulnak.